Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чи стане Азаров спонсором "Україна без Кучми"?

Неділя, 11 лютого 2001, 20:44
В Україні продовжується парад судових справ. Юлія Тимошенко подала до суду на головного податківця держави Азарова. Гроші, відшкодовані екс-віце-прем'єру, та обіцяє спрямувати на фінансування опозиції. "Батьківщина" ж синхронно з лідером виступила з вимогою звільнення Азарова.

Позов Тимошенко пояснює бажанням припинити "безпредметну і безглузду" дискусію з податковою адміністрацією. "Суперечка" полягає у тому, говорить екс-віце-прем'єр, що відомство Азарова висуває звинувачення проти неї і говорить, що Тимошенко сама підтверджує свою вину, мовляв, адже вона не спростовує закиди.

"Керівництво Державної податкової адміністрації продовжує виконувати замовлення кримінально-олігархічних груп і продукує постійні провокації проти мене, висуваючи абсурдно-безглузді звинувачення", - йдеться в заяві Тимошенко. "При цьому ДПА закидає мені те, що я "не спростовую фактів", хоча для всіх тих, хто ознайомився з її заявами та фабрикаціями, зрозуміло, що власне "факти" там просто відсутні".

Тимошенко звернулася з позовом до суду "на дії ДПА та її керівника М.Азарова персонально", а гроші обіцяє віддати на фінансування "демократичній політичній опозиції". Про суму позову в заяві не говориться, як і не вказується суд, до якого його подано.

"Батьківщина" ж, враховуючи, що головний податківець "неспростовно звинувачується" Мельниченком у сприянні відмиванню грошей Бакаєм, вимагає звільнення Азарова з посади голови ДПА і притягнення до кримінальної відповідальності. Також партія пропонує переробити ДПА структурним підрозділом Мінфіну.

Податкова прореагувала на ініціативи Тимошенко в стилі "сам дурак". Отже, як поінформувало відомство Азарова громадськість за посередництва УТН, екс-віце-прем'єр своєю "істеричною заявою" демонструє, що вже "нічим крити", адже податківці "нарешті" довели причетність Юлії Володимирівни до відмивання коштів. Тимошенко "намагається перевести кримінальну справу в політичну площину", і робить це, послуговуючись "непристойним тоном і виразами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування