Читачі прогнозували арешт Тимошенко

Вівторок, 13 лютого 2001, 21:55
Наскільки все ж таки прозорливі читачі в Інтернеті. Останні дії влади і Тимошенко були передбачені в ході опитування відвідувачів "Української правди" з максимально можливою точністю. Так, вона очолила опозицію, принаймні, її участь у Форумі національного порятунку, який поки що мало чим себе проявив, оцінюється політологами як "найяскравіше і найактивніше". Саме таку перспективу для Тимошенко передбачили майже половина учасників останнього опитування на сайті УП.

 
Результати голосування на українській сторінці сайту
 
Читачі не виключали, що вихід Тимошенко з уряду і протиріччя з Кучмою приведуть її до в'язниці. "Тимошенко посадять" - так відповіли приблизно 20% читачів обох сторінок УП.

Як надто неймовірну відвідувачі оцінюють перспективу здачі Тимошенко своїх позицій. Тільки 3% вірять, що вона здатна "покаятися перед Кучмою". Ще 5% передбачають для неї іншу долю.

 
Результати голосування на російській сторінці сайту
 
Тільки 11% вірять в те, що Тимошенко могла б поїхати за кордон. На відміну від недовірливої прокуратури, яка, ухвалюючи рішення про арешт, враховувала і можливість її втечі.

Цього разу, на жаль, в процесі збору даних стався збій на сайті, через який за нез'ясованих обставин пропали всі результати опитування, а це декілька тисяч чоловік. У останньому опитуванні взяли участь 1755 чоловік, з них 1404 - на українській версії, 351 - на російській.

Зараз пропонуємо вашій увазі опитування про подальшу долю Ющенка. Враховуйте його участь у заяві "трьох", м'який характер, та турботу про "маленького українця"…

Загалом, наш мудрий читач як завжди виявився правий. Пригадайте старі опитування.

Кучма здатний на злочин

Ющенка "б'ють" олігархі

Песимісти перемогли (опитування про плівки Мельниченко)

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News