Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"

Субота, 17 лютого 2001, 15:49
Наметове містечко на Хрещатику добралося до рівня магазину "Фарфор-Фаянс". Тепер "Зона, вільна від Кучми", нараховує 44 намети. А в ніч з суботи на неділю невідомі кинули дві пляшки із запалювальною сумішшю у вікно редакції газети "Товариш". Офіс видання знаходиться в центрі міста на Печерську.

Пляшки із запалювальною сумішшю кинули близько 5 години ранку. Як кажуть в редакції, тільки "особлива конструкція вікна, яке витримало удар, дозволило мінімізувати наслідки нападу – обгоріл лише зовнішній бік вікна та стіна будинку". Офіс "Товариша" знаходиться в сімейному гуртожитку.

Райвідділ міліції "задокументував" факт нападу. У газеті "однозначно зв'язують терористичний акт з роллю газети в "касетному скандалі" і акції протесту "Україна без Кучми".

А в суботу в Харкові відбувся антикучмівським мітинг. Близько 100 осіб вимагали "конституційним шляхом" відсторонити від влади Кучму, Кравченка, Потебенька, а також звільнити з СІЗО Тимошенко.

Як передає Інтерфакс-Україна, в акції взяли участь активісти обласних відділень партій "Батьківщини", Соцпартії, "Собору", Українського Народного Руху.

Про мітинг під генпрокуратурою з нагоди дня народження Потебенька, який відбувся напередодні, можна прочитати тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...