Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уточнена ймовірність - 99,9%

Субота, 17 лютого 2001, 21:29
Таращанське тіло належіть Георгію Гонгадзе з ймовірністю 99,9%. Це стверджують російські спеціалісти, які проводили експертизу на замовлення генпрокуратури. Вони готові підписати офіційні документи, якщо відомство Потебенька ще раз зверниться до них.

Про це російські експерти повідомили під час запису передачі "Журналистское расследование с Николаем Николаевым" на НТВ, розповів УП Тарас Чорновіл, який також був учасником запису телепрограми. За словами депутата, російські спеціалісти сказали, що цифра 99,6% була виведена з урахуванням максимальної похибки. "Всі можливі похибки доводилися до найвищих показників, отримали 99,6%. Після того, як росіяни надали цей результат до генпрокуратури, вони за власною ініціативою продовжили дослідження і вийшли на 99,9"%.

Також, за словами Чорновола, досить дивно повів себе депутат Безсмертний, коли заявив, що кабінеті Кучми записуються всі розмови, які там відбуваються. І Безсмертний начеб-то читав стенограму своєї розмови.

Водночас на передачі був присутній відомий російський експерт з аудіозаписів, і він, за словами Чорновола, сказав, що оприлюднений запис з такою якістю міг бути зроблений у той спосіб, як стверджує Мельниченко.

Сама телепрограма "Журналистское расследование", присвячена Гонгадзегейту, має вийти в ефір наступного тижня. А тим часом в суботу у Львові Тарас Чорновіл провів "громадські прослуховування" записів Мельниченка – за присутності журналістів на магнітофоні він прокрутив свою розмову з Кучмою, а також фрагменти, оприлюднені 28 листопада.

Депутат також повідомив, що за його неофіційними даними Ющенка "насильно" змусили підписати "заяву трійці". "Якщо б він це не зробив, Кучма мав ввести в Україні надзвичайний стан", - повідомив Чорновіл. "Тож ми можемо говорити про злочинну заяву двох і насильницьке підписання її Ющенком".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування