Тимошенко протестуватиме у двох судах

Понеділок, 19 лютого 2001, 11:02
Вирішувати, чи є правомірним арешт Тимошенко, буде Старокиївський районний суд Києва. Так ухвалив Київський міський суд. Найцікавіше, що адвокат Тимошенко Швець до цього вже оскаржив арешт підзахистной і в Печерському райсуді.

Рішення про те, що скаргу на арешт Тимошенко може розглянути Старокиївський суд, прийняв голова Київського міського суду, повідомляє Інтерфакс-Україна. (Віктор Швець, адвокат екс-віце-прем'єра, минулого тижня звернувся до Верховного суду України, щоб той вирішив, де, крім Печерського райсуду, може бути розглянута скарга Тимошенко. Суд ухвалив, що таке рішення повинний прийняти Київський горсуд.)

Скарга Віктора Швеця буде розглянута Старокиївським райсудом найближчим часом, однак конкретна дата ще не призначена, говорять у Печерській колегії адвокатів.

Найцікавіше, що адвокат Тимошенко усе ж подав протест і до Печерського райсуду. Про це повідомив "одіозний" голова суду Микола Замковенко в інтерв'ю "Новому каналу". При цьому він додав, що "справа буде розглянуто об'єктивно і відповідно до законів України".

Тимошенко раніше відмовилася, щоб її протест розглядався в Печерському райсуді – Замковенко, розглянувши в суді аналогічну скаргу адвокатів щодо чоловіка екс-віце-прем'єра Олександра Тимошенко, відмовився її задовольнити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News