Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко потребує госпіталізації

Четвер, 22 лютого 2001, 15:00
Родину Тимошенків навіть у Лук'янівській в'язниці роз'єднали. У середу вночі Олександра Тимошенка в спішному порядку вивезли до сумно відомої Житомирської в'язниці. Його "подільника" Фальковича також вивезли з Києва, орієнтовно до Чернігіва.

Сама Тимошенко, як повідомляють в її прес-службі, почуває себе дуже погано. Адвокат Тимошенко Віктор Швець розповів "Київським відомостям", що професор Передерій, який оглянув її напередодні, наполягає на стаціонарному лікуванні Юлії Тимошенко у спеціальній клініці.

"Стан її здоров'я різко погіршився. Страшний психологічно стрес в зв'язку з арештом спричинив загострення виразки шлунка… Вона майже не їсть, оскільки при виразці необхідна сувора дієта і спеціальний режим харчування. Юлія Володимирівна значно схуднула…". Так описує стан своєю підзахисною Віктор Швець.

Він вважає, що утримання Тимошенко в слідчому ізоляторі "в такому стані - це вже надто жорстоко. І не по-людському…"

"Боюся, що подальше утримання моєї підзахисної в умовах слідчого ізолятора без належної медичної допомоги і нагляду може призвести до серйозних наслідків", - говорить адвокат.

Тим часом партія "Батьківщина" звідкись дізналася про інструкцію, що явно неафішується ДПАУ, яка зобов'язує свої обласні організації розмістити текст "антитимошенківської" заяви прес-служби ДПА в регіональних ЗМІ. Партія розглядає цей намір як "спробу ДПА злочинно маніпулювати громадськістю і насильно нав'язувати свою точку зору на питання, що не мають жодного відношення до повноважень та компетенції ДПА, та ще й за рахунок платників податків".

Ще одна організація, що симпатизує Тимошенко, "Надія Батьківщини", починає "добродійну акцію "Думай про майбутнє!". В якості першого подарунку одержувачі "добродійної допомоги" отримають корисну книгу Андрія Кудіна "Як вижити у в'язниці". Ця допомога, на думку активістів акції, буде насамперед корисною "першій десятці держави". Список "десяти" такий - Леонід Кучма, Євген Марчук, Віктор Медведчук, Григорій Суркис, Ігор Бакай, Микола Азаров, Юрій Кравченко і Михайло Потебенько, Олександр Волков і Віктор Пінчук.

На думку "Надії Батьківщини" саме цим людям краще знати все наперед.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування