Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дебілів у чиновники більше не братимуть

П'ятниця, 23 лютого 2001, 19:38
Не секрет, що серед впливових чиновників багато нездорових людей. Чого тільки варті фрази Кучми, які стали класикою - "хворих на голову не коментую", "брєд сівой кобили", "шарікі за ролікі", "об'їлися м'яса бєшених корів". Тому ми є свідками безпрецедентної спроби – відтиснути психів від влади.

Першою, у кого урвався терпець через концентрацію хворих в держконторах, стала головне управління держслужби. Воно ініціює введення спеціальної перевірки претендентів на високі посади в країні на їхню психічну нормальність. Про це Інтерфакс-Україна повідомив начальник головного управління держслужби Геннадій Леліков.

Розроблено спеціальний порядок - перевірка стосуватиметься претендентів на посади 1-ї та 2-ї категорій, зокрема, заступників міністрів, голів державних комітетів і їхніх заступників, а також інших високих посадовців.

Крім постукування молоточком по колінці і питань типу "У постіль пісаєте?" майбутніх чиновників перевірять у податковій адміністрації та у міліції. МВС буде повідомляти про притягнення до кримінальної відповідальності, міністерство охорони здоров'я - про психічну нормальність претендента і відповідність здоров'я здатності виконувати нові обов'язки.

Правила перевірки дуже жорсткі - той, хто відмовиться її пройти, не буде призначений на посаду.

Правда, уникнути перевірки реально - потрібно спробувати пробитися у більш високе крісло. Перевірці не будуть піддаватися претенденти на посаду президента, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради або просто міністра, оскільки вони є не державними службовцями, а посадовими особами. Їхня діяльність регулюється спеціальними законами і Конституцією.

Як обіцяє держслужба, інформація про претендентів буде конфіденційної. За словами Лелікова, порядок перевірки вже завізований перед розглядом на рівні уряду в міністерствах і відомствах. Він вірить, що починати перевірки можна буде в найближчі місяць-півтора.

Що будуть робити з уже призначеними ідіотами – не повідомляється.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування