Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко розшифрував тільки половину своїх записів

Понеділок, 26 лютого 2001, 15:35
Мельниченко потребує час, щоб закінчити роботу над записами. Зараз він завершив розшифровку тільки половини того, що йому вдалося записати на диктофон під диваном в президентському кабінеті. Майору необхідна допомога - обладнання, яке допомогло б знизити рівень шумів на записах, сказав УП автор інтерв'ю в New York Times з майором Мельниченком Патрік Тайлер.

"Майор Мельниченко дуже цікавив мене, він - в самому центрі цієї кризи", -говорить Патрік Тайлер. Йому довелося декілька тижнів весті переписку з майором електронною поштою, "щоб забезпечити безпеку інтерв'ю".

Сам майор Мельниченко налаштований по-бойовому і, на погляд журналіста, - дуже самостійна фігура. На зустріч майора супроводжували двоє його близьких друзів. Судячи за все - це старі, добрі друзі, майже сім'я, говорить Тайлер.

Як здалося журналісту, Мельниченко добре обізнаний про події в Україні. Він кожного дня переглядає Інтернет, отримує новини від друзів, і створюється враження, що він кожний день підтримує контакт телефоном з кимось в Україні.

Не дивлячись на те, що він дуже переймається через безпеку своєї сім'ї, сам він, його дружина і дочка почувають себе добре. Більш того як повідомив Тайлер, дочка Мельниченка, Леся, абсолютно здорова. Історія про те, що вона ніби-то хвора, була вигадана ним для того, щоб пояснити, чому йому доводиться звільнятися з охорони президента і переходити до приватної служби охорони.

Тайлер так і не відкрив таємницю, у якій країні він зустрічався з Мельниченком. За визнанням журналіста, навіть після 6-тигодинної розмови з ним, багато що в цій історії зрозуміти не вдалося.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування