Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Це такі, як я

Понеділок, 12 березня 2001, 18:22
Залишити без коментарів відповіді президента моєї держави Леоніда Кучми на питання польських кореспондентів (видруковані 6 березня) було б кривдою для читачів і України. Сподіваюсь, що цей лист прочитає також президент Кваснєвський, який невдовзі буде приймати Кучму. Отже, мій коментар до вибраних фрагментів висловлювання нашого президента.

"Ми не маємо замірів будувати республіки анархії". Те, що сьогодні діється на Україні, інакше й не назвеш. Прошу заглянути в останній рапорт Transparency International, де в рейтингу найбільш скорумпованих країн Україна займає "почесне" третє місце, після Нігерії і Югославії.

"Мене вибрало 16 мільйонів!" Про спосіб виборів нехай свідчать факти. Перед виборами правління одного з найбільших банків розіслало до своїх відділів лист, де пригадувалося, що банк є незалежною і комерційною установою, і категорично заборонялося його використання до проведення акцій пов'язаних з майбутніми виборами. Тиждень пізніше до всіх відділів прийшов лист від ради банку, де стверджувалося, що лист правління порушує конституційні права громадян, і, що з погляду на забезпечення інтересів акціонерів потрібно голосувати на Кучму. (…)

"Останні економічні успіхи України це результат не лише одного уряду на протязі одного року" Цікаво, чи Кучма до списку урядів, які "працювали на успіх" хотів дописати також і свій? Чи він вже забув, що будучи прем'єр-міністром сам подався до емісії? Тепер, коли показники економічні ледь пішли в гору, Кучма намагається не приписувати заслуги за це сьогоднішньому прем'єрові, якого Захід поважає.

"Я завжди підтримував прем'єра, і роблю це надалі" Порівняйте це зі словами пана Сороса з його статті в "Finacial Times": "У останній раз я бачився з Кучмою в листопаді. Це була зустріч один на один у Києві. Я був приголомшений їдкими, роздратованими зауваженнями президента з приводу українського прем'єра Віктора Ющенка і колишнього віце-прем'єра Юлії Тимошенко."

"Я думаю, що літом Папа Римський приїде до нормальної країни" Скажіть мені, будь ласка, чи можна назвати нормальною державу, якої п'ять мільйонів громадян перебуває у пошуках заробітків за кордоном?

"За цією кризою стоять сили, які хочуть зруйнувати Україну і стерти її з карти Європи." Пане Кучма! Шановні Читачі! За "цим" – за пробою відсунення від влади президента і олігархів, за скеруванням України на шлях нормального демократичного розвитку, за розвитком цивілізованого підприємництва – стоять такі, як я. Не банда заколотників, а нормальні громадяни, котрі знають, що так далі бути не може!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування