"Обуренню немає межі…"

Вівторок, 13 березня 2001, 17:40
"Обуренню немає межі з приводу Тимошенко", - скаржилися читачі. "Скільки може продовжуватися бєспрєдел?" - демос закликав прокуратуру навести порядок. "Гаряча лінія" в газеті "Факти" принесла глибоке морально-психологічне задоволення головному куратору "справи Тимошенко" Обіходу. Ледь не кожний другий дзвінок був обуреною вимогою повернути гроші, "украдені" Тимошенко і Лазаренком. Народ – здебільшого пенсіонери, яким велика кількість вільного часу дозволяла надзвонювати в редакцію – також із задоволенням ділився різними варіантами продовження історії. Одні пропонували екс-прем'єра і екс-віце-прем'єра взагалі розстріляти, інші дарували Обіходу частівки "про злодіїв".

Генпрокуратура в свою чергу обіцяла все зробити для їх прописки у виправних установах. Крім того, Обіход запланував повернути в Україну й гроші. Відомство Потебенька перед народом взяло завдання виявити "кожну копійку, кожний долар, який був украдений або отриманий іншим незаконним шляхом". За даними прокуратури, в 59 країнах втрачається слід грошових потоків, які брав свій початок в Україні. "Робота ведеться близько 4 років, ми пройшли чи не 70 процентів шляху. Рік-два, і з Лазаренком справа буде покінчена", - упевнений Обіход. Коли буде "покінчено" з Тимошенко – замовчується. Напевно, щоб це стало сюрпризом для опозиції.

Єдиний голос, відданий на користь Тимошенко – від матері трьох дітей Просковії Іванівни – не розтопив серце Обіходу, який цілком і повністю виявився солідарний з народним обуренням.

Також прокуратура втілила в життя плани пустити за новою статтею кримінального кодексу "злочини" Мельниченка. Баганець повідомив УП про порушення карної справи проти майора за статтєю 166 КК "за перевищення посадових повноважень". "Про шпигунство говорити ще рано", - відкоментував Баганець слова Потебенька, який не соромлячись мікрофонів і відеокамер називає Мельниченка "шпигуном".

Взагалі ж опозиція переступила норми не тільки закону, але і моралі, упевнений Обіход. Щоправда, в стилі самих же антикучмістів закликав народ до боротьби з антидержавними елементами за допомогою депутатів. І треба частіше оприлюднювати телефони, куди можна заявити на прояви вияви зрадницької політики, підтримали заступники Потебенька заклик обуреного читача.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:30
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш". Про що говорили на заході "Відбудова України"
13:25
фотоРосіяни скинули авіабомбу на Костянтинівку: постраждали 5 людей в цивільному авто
13:24
"Держоператор тилу" за невиконання контракту відсторонив постачальника продуктів для армії
13:24
Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії
13:20
СБУ повідомила про підозру гауляйтерам ЗАЕС, які від’єднували її від енергосистеми України
13:15
хокейЗбірна України зіграє на чемпіонаті світу в Дивізіоні 1В: розклад матчів
13:10
мапаВ Україні ще два дні дощитиме
12:54
Суд виніс вирок солдату-строковику, який розстріляв нацгвардійців у Дніпрі в 2022 році
12:44
У Росії знову вирішили обійтися без ходи "Безсмертного полку" на 9 травня
12:40
ДП "Документ" повідомило, що тимчасово не видає готові документи за кордоном
Усі новини...