Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Порнооскар" для Леоніда Даниловича

Середа, 14 березня 2001, 20:52
Підведені підсумки соціалістичного змагання – країна знає "найкращих у своїх спеціальностях". У переддень масштабно-карнавальної "Людини року" в Україні визначені антигерої. На Заході за подібним принципом паралельно з "оскарами" вручають нагороди за кращі ролі в порнофільмах. Головна відмінність – у них за законами естетики і моралі одна і та ж особа не змогла б стати номінантом в обох конкурсах. У нас – може.

Невдах року визначали 110 експертів в п'яти номінаціях, а один "порнооскар" вручили Кучмі – за заслуги на лінгвістичній ниві. Результати оповістили в УНІАН члени оргкомітету на чолі з політологом Томенком і дослідницею статевого життя українців Забужко.

Головна невдаха серед парламентаріїв – "екс-прометей" Олександр Ткаченко, що втратив третій кабінет в країні – а точніше, "не перший, але і не другий". Клас "олігархів" зганьбив Бакай – після ревізій в "Нафтогазі" без п'яти хвилин підслідчий.

99,6%, "шпигун" Мельніченко і "ахверистка" Тимошенко золотими буквами в реєстрі юристів-невдах записали ім'я Михайла Олексійовича Потебенька. Опозиціонером-невдахою ще "за заслуги" жовтня-грудня 1999 року названий Марчук.

"Футбольним менеджером" зі знаком "мінус" названий колишній класовий товариш Бакая Суркіс – теж "екс-прометей".

Але найголовніші лаври дісталися "златоусту" Україну, "соловейку" і "технарю" – безстроково відпочиваючому в Форосі, багаторазовому "екс-прометею" Леоніду Даниловичу. Він став "Філологом року", і його заслуги не обмежуються простороми неньки. "Наш президент збагатив не тільки українську лексику, а навіть мову Байрона і Шекспіра – в англомовних виданнях в транскрипції передається BL***", - поставила Забужко літературознавчий діагноз.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...