"Факты" наводитимуть факти у суді

Четвер, 15 березня 2001, 16:22
1,5 мільйона гривень має намір відсудити "Батьківщина" у газети "Факты и комментарии". Позов про захист честі та гідності партія подає через публікації щодо фінансування акцій протесту.

Замітка, що стала останньою краплею для "Батьківщини", вийшла у світ 13 березня. Газета тоді повідомляла, що партія та "структури Тимошенко" фінансували акції протесту демократичної опозиції. Це "явно брехлива інформація", вважає "Батьківщина".

"Особливо членів партії обурила блюзнірська цинічна брехня про те, що люди, які ходила вітати Юлію Володимирівну зі святом 8 березня під стіни Лук’янівського СІЗО, отримували за це гроші", - повідомляє "Батьківщина".

"Така явно брехлива інформація завдає великої моральної шкоди авторитету та репутації партії, її лідерам і мусить бути відшкодована", - говорять у партії.

1,5 мільйона гривень "Батьківщина" має намір передати на "фінансування демократичної опозиції в Україні; допомогу Мишурінському дитячому будинку-інтернату №1 для дітей з вродженими неврологічними захворюваннями, що, стараннями "друзів" президента перетворився на сучасний "Бухенвальд"; допомогу родині Георгія Гонгадзе".

Випереджаючи закиди про пригноблення вільного слова в Україні, "Батьківщина" вважає, що "Факты и комментарии" на чолі з керівництвом газети "перейшли всі межі" у "політиці відвертого оббріхування сил демократичної опозиції".

Читайте матеріал, який може коштувати "Фактам" 1,5 мільйона гривень

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування