Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков сяде за стіл переговорів з опозицією
І хоче "порулювати"

Четвер, 15 березня 2001, 16:31
Лідер депутатської групи "Відродження регіонів" Олександр Волков ініціює проведення переговорів щодо ситуації в країні. Переговори пропонується провести між його групою та фракціями Народного Руху України, Українського Народного Руху та "Реформи-Конгрес". Впливовий депутат обрав саме ці фракції, оскільки їх депутати брали участь у подіях 9 березня.

У листах до Удовенка Костенка та Пинзеника Волков пропонує створити робочу групу, до якої з боку "Відродження регіонів" увійдуть сам Олександр Волков, Катерина Ващук та ще кілька депутатів.

Після такої ініціативи журналісти запитали в кулуарах ВР Волкова, чи не означає це, що він визнає існування опозиції. "А хто вам сказав?", - відповів він. Волков запевняє, що вестиме переговори з цими фракціями саме, як з фракціями, а не з опозицією. Ми з ними будемо говорити, як з фракціями, а не з опозицією", - викрутився лідер "Відродження регіонів".

Від УП нагадаємо, що саме ці три фракції належать до "поміркованої" опозиції і виступають більше на підтримку прем'єр-міністра. Такі переговори перед звітом уряду та підписанням меморандуму між більшістю та урядом вказують на те, що Волкова цікавлять перш за все не події 9 березня, а розподіл міністерських портфелів.

Сам Волков в інтерв'ю телевізійникам відверто розказав, що його група претендує на пост першого віце-прем'єра, голов міністерств з надзвичайних ситуацій, екології, Фонду Держмайна, "Укрнафти", і, як висловився Олександр Михайлович, "цього, як його… по хворобам і лікам, о, точно! міністерства охорони здоров'я".

"Якщо ми рік були без влади, дайте хоч трошки порулювать!", не соромлячись, говорить Волков. Тільки за таких умов його група підпише меморандум і позитивно проголосує 10 квітня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування