У Кучми побували всі. Що б це означало?

Вівторок, 20 березня 2001, 18:12
Поки Кучма у Криму, до нього з'їжджаються всі провідні політичні і просто діячі країни. Вранці, близько 10 годин ранку на дачу президента приїхав генпрокурор Потебенько. Поїхав з дачі також один. І вже відлетів до Києва.

А за нам просто ціла низка гостей - і голова СБУ Володимир Радченко, і перший віце-спікер Віктор Медведчук і навіть секретар Ради національної безпеки і оборони Євген Марчук.

За нашим даними, президент поговорив з кожним з цих товаришів. Там же на дачі у Криму продовжує відпочивати глава президентської адміністрації Володимир Литвин, який, як стверджують знаючі люди, не збирається залишати рекреаційний маєток гаранта. Але це ще не означає, що крісло під головою АП не хитається більше, ніж за звичай.

Очевидно, кожен з гостей, розповів Кучмі те, що, по-перше, виходить за межі простої телефонної розмови, а по-друге, вимагає відвертої бесіди віч-на-віч.

Приїзд такого "зоряного складу" після того, як президента в Криму відвідав прем'єр, може, звичайно, означати, що у президента просто відключили урядовий зв'язок. Але хто після всього, що трапилося, може довіряти навіть урядовому зв'язку?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування