Романтика олігарха: "Почалася весна, любов – що тут спільного зі злобою і ненавистю?"

П'ятниця, 30 березня 2001, 21:50
Депутат Олександр Волков наділений талантами сліпої болгарки Ванди-ясновидиці. Він розгадав природу політичних протестів в Україні і назвав термін, коли вони припиняться.

Лідер "Відродження регіонів" дав інтерв'ю газеті "Время новостей" – друге за останні декілька місяців. У першій бесіді він передбачав, що замовника касетного скандалу покажуть "найближчі події". Тепер прогнози Волкова рухаються іншою площиною. Він знає – синхронно з президентом – що "політичну температуру підігрівають заангажовані політики, які не мають свого місця у владі".

Отже, свіжі прогнози. Політичне тіло охолоне "від сили" через "дві-три місяці". У цього явища є пояснення: "Як тільки гроші у них [опозиції] закінчаться, акції протесту підуть на спад".

Далі, з метою сбереження авторського стилю, доречно дати пряму цитату з інтерв'ю:

"- Лідери опозиції, навпаки, стверджують, що олігархи платять учасникам пропрезидентських демонстрацій.

- Зухвала брехня. Леонида Даниловича підтримує народ".

Є у телепатичних умовиводів Волкова крім матеріального і біологічне обгрунтування: "Основну масу демонстрантів складають студенти. Почалася весна, любов – що тут спільного зі злобою і ненавистю, які заохочуються в демонстрантах?"

Та ще крім клімато-сексуальних особливостей, проти опозиції грає і сам її склад. "Подивіться, хто об'єднався для боротьби з президентом – соціалісти з крайніми правими. Якщо тільки вони дорвуться до влади, відразу почнуть битися між собою. А це прямий шлях до громадянської війни". Авжеж, серйозних людей немає, після битв 9 березня "опозиція сіла на електрички і роз'їхалася по хатах", а деякі партії-учасники можуть "уміститися в одному автобусі". "Крім хуліганських витівок, підняти маси на щось більше опозиція не здатна, та й народ її не підтримає", - резюмував Волков.

Однак вершини майстерності Волков показав в геополітичному мисленні. Для початку він оповів, що на Заході "відображають ситуацію в перекрученому вигляді", тому що "подвійні стандарти Заходу – не секрет". А потім попередив: "Заходу треба проявити трохи мудрості. У основу розвалу Союзу була покладена угода, підписана трьома республіками (Росія, Україна, Білорусія). На сьогодні дві з них вже в статусі незалежних держав уклали договір про об'єднання. Давайте передбачимо, що до них приєднається і Україна. Тоді світ – усього-навсього – отримає нову ядерну супердержаву. Так що хотілося б порадити окремим "гарячим головам" на Заході гарненько подумати..."

Ще про красномовного і прогнозоохочого депутата можна прочитати тут:

Все про Волкова в Бельгії

Скромна чарівність не-олігарха

Волков: Мороз убив себе сам

Все про Олександра Волкова

Олександр Волков образився на УП

Волков указує Ющенку його місце

Волков і його "Відродження регіонів" обіцяють знайти тих, хто стоїть за викраденням Гонгадзе

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування