Прокуратура обіцяє сюрприз

Субота, 31 березня 2001, 14:11
Арешт Тимошенко підтвердила генеральна прокуратура України. На питання, чи буде екс-віце-прем'єр відправлена у слідчий ізолятор, заступник генерального прокурора Обиход відповів туманно.

"Ми не коментуємо те, що може статися в майбутньому", - заявив Обиход в суботу в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна.

Зі слів Обихода, після рішення президії Київського міськсуду, яка засідала в п'ятницю, діє постанова слідчого від 13 лютого 2001 року і санкція на арешт, видана в той же день, в зв'язку з чим Тимошенко знаходиться під вартою.

Про свою долю після видужання Тимошенко дізнається після виписки з лікарні. Зараз її стан "стабільний". На лікарів "Медікома", що лікують екс-віце-прем'єра, генпрокуратура тиск не здійснює, запевняють у лікарні. "Мені не відомі факти тиску, і якихось вказівок ніхто не дає", - заявив головний лікар приватної клініки Ігор Скурихін.

"Все відбувається дуже коректно", - вважає він. Навпаки, у працівників лікарні було прохання до представників правоохоронних органів надати допомогу для того, щоб "не пускати репортерів в приміщення клініки", повідомив головлікар агентству Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування