Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Масони-антикучмісти: Головатий підмовив Северинсен

Вівторок, 10 квітня 2001, 20:11
Країна дізналася нарешті істину в останній інстанції про причини жорсткого рішення моніторингового комітету ПАРЄ. Як завжди, у всьому винен Головатий – так вирішив Кучма.

Послухати "гаранта" – виходить, опозиція чи то виконує замовлення Ради Європи, яке валить Кучму, чи то антикучмісти перекупили єврооргани. Леонід Данилович зробив блискавичний висновок, рішення моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи – це тиск на Україну.

Хоч Кучма заявив, що це рішення "парламентського органу Ради Європи" і коментувати його повинні депутати, сам він не утримався і сказав пару ласкавих. Отже, воля комітету ПАРЄ "приймалася під впливом" українських депутатів, зокрема, "відомого правозахисника Головатого". Минулого разу - восени 2000 - Кучма назвав екс-міністра юстиції винним у тому, що на Заході сприймають Україну як найбільш корумповану державу в світі.

Не стримав себе український "гарант" і підправив Ханну Северинсен в її думках про те, що Кучма впливає на судову владу. "Пані Северінсен не оцінила президента України". Вона могла також сказати, що Кучма впливає на судові органи в Швейцарії і Америці, що саме він "посадив Лазаренко", сказав "гарант".

Далі Кучма "гарант" продовжив географічні паралелі і так розцінив факт перебування в німецькій в'язниці українського депутата Віктора Жердіцкого: "Багато хто розглядає це як одне із ланцюгів політичного тиску на Україну і як один з пунктів відсторонення президента від влади", - сказав Кучма.

Це політика подвійних стандартів, обурився він, почав розказувати, що немає країн, в яких не зникають журналісти і резюмував традиційною для нього реплікою пофігіста: "Життя розставить все на свої місця".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування