Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доля Тимошенко вирішиться наступного тижня

Вівторок, 17 квітня 2001, 13:51
Голова Верховного суду України Віталій Бойко вніс протест до судової колегії Верховного суду про скасування постанови президії Київського міського суду, який ухвалив рішення про повторний арешт Юлії Тимошенко. Швидше усього, судова колегія ВС розгляне цей протест наступного тижня, можливо у вівторок або четвер.

У інтерв'ю агентству Інтерфакс-Українаголова ВС повідомив, що він наполягає на правомірності рішення Печерського райсуду Києва відносно екс-віце-прем'єра, яким вона була звільнена з-під арешту.

Бойко не виключає, що протест буде розглядатися за обов'язкової участі представників прокуратури, а також інших учасників процесу, в тому числі захисників самої Тимошенко.

Тимошенко була арештована 13 лютого за обвинуваченням у контрабанді російського газу, ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, дачі хабаря колишньому прем'єрові Павлу Лазаренку. 27 березня Печерський райсуд ухвалив рішення про її звільнення з-під арешту, цього ж дня вона лягла до клінічної лікарні.

Ввечері 30 березня президія Київського горсуду відмінила постанову Печерського райсуду, але вже 2 квітня Бойко припинив рішення Київського горсуду. Зараз Тимошенко проходить амбулаторне лікування і знаходиться у Києві з підпискою про невиїзд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування