Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма остаточно оговтався

Понеділок, 23 квітня 2001, 21:22
Президент уперше висловив сумнів в тому, що справа Гонгадзе має право на існування. У правоохоронних органів України є всі підстави і можливості розкрити цей злочин, якщо злочин як такий був, заявив Кучма в прямому ефірі литовського телебачення.

Президент не уточнив, на підставі чого він робить такий висновок - на базі нових даних правоохоронних органів, або це його особисте припущення, передає канал "1+1". Швидше за все, влада не даремно розвернула активну кампанію у пресі на тему, чи належить тіло, що лежить у київському морзі, Георгію Гонгадзе. Владі це надзвичайно вигідно - немає злочину, немає і винного, тобто Кучма чистий як янгол.

Коментуючи акції опозиції, Кучма знову заявив, що за ними "відчуваються великі гроші, і що вони ініційовані не тільки зсередини України". "Остаточна відповідь про те, хто стоїть за цими акціями, мають дати органи, які розсліджують "справу Гонгадзе" і касетний скандал", - цитує Кучму Інтерфакс-Україна.

Тут президент нагадав оприлюднену Генпрокуратурою листування Лазаренка. "Це факт, який не вимагає доказів", - сказав він. Для Кучми навіть суду не треба, щоби визнати когось, особливо окремих громадян винними.

"Я не розумію і зрозуміти не можу, чому всі останні роки Захід вважав, що Україна йде демократичним шляхом, і раптом на 180 градусів кут, з якого оцінюють, став іншим… Наше право - робити те, що ми робимо, незважаючи на те, що кажуть про нас. Я не маю намір когось переконувати, я маю намір працювати і робити свою справу. Я ні в чому не винен", - сказав президент.

Це дозволило Кучмі заявити, що він у прекрасній формі і "відчуває себе міцним фізично, морально і політично". І знову нагадав про "16 мільйонів виборців, які віддали голоси за президента Кучму і європейський вибір країни".

Читайте також:

Лазаренко фінансує масові акції. Невже "Україну без Кучми"?

Україна попросить США видати Мельніченка. Теперь американців не допустять до проведення експертизи тіла

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування