Дружина Ющенка уточнює факти

Вівторок, 24 квітня 2001, 11:42
LETTERS TO THE EDITOR: Misunderstandings of US work history must be cleared up

Сер, не дивлячись на кілька неточностей в статті Чарльза Кловера "Популярний український прем'єр зіткнувся з бурею", я б хотіла звернути увагу на те, що стосується моєї попередньої і нинішньої роботи.

Я ніколи не працювала в Раді Безпеки США. Моя посада в Держдепартаменті США була - спеціальний помічник Помічника Держсекретаря з прав людини і гуманітарних проблем (1986-88).

Протягом наступних чотирьох років я посідала пост в офісі Білого дому по зв'язках з громадськістю, в казначействі США, спільному комітеті Конгресу і Фонді Україна-США.

Єдиний мій контакт в USAID був на рівні директора проекту з навчання банківських службовців, що фінансувався USAID (1993-2000).

Зараз, на щастя, я дружина українського прем'єра Віктора Ющенка і мати наших двох маленьких доньок.

На жаль, пан Кловер не зв'язався зі мною, щоб з'ясувати ці позиції до того, як написати статтю. Мій чоловік і я запросили групу українських журналістів відвідати те, що Кловер безсумнівно з іронією назвав "розкішним заміським будинком". Я вважаю, що ваш кореспондент приєднається до делегації і отримає повну інформацію саме щодо цієї неточності.

Katherine Chumachenko

Читайте статтю, яка змусила дружину Ющенка сісти за написання листа:

Прем'єр перед бурею

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...