Переговори з президентом нічого не змінять - Тігіпко

Середа, 25 квітня 2001, 13:49
Голова партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко впевнений, що компроміс з урядом Ющенка вже не можливий. "На сьогоднішній день вже час втрачено". Він нагадав що вже три місяці про це йде розмова, яка "зайшла в політичний глухий кут".

Він переконаний, що переговори з президентом не вплинуть на позицію фракцій і "Трудової України" зокрема. Він нагадав, що президент зустрічається не з усіма депутатами, а лише з головами фракцій. "Наша фракція збирається завтра о 9 годині ранку і навіть якщо Шаров (голова фракції "ТУ"- УП) за результатами переговорів з президентом спробує змінити їх точку зору це буде йому дуже важко".

Тігіпко заявив, що особистих розмов з цього приводу з президентом він не мав. "Ви переоцінюєте мої стосунки з президентом – в мене немає настільки тісних особистих стосунків з президентом".

Відповідаючи на запитання, чи може змінитися позиція комуністів при голосуванні, Тігіпко сказав, що не може прогнозувати голосування комуністів. "Ми не знаходимось в якомусь постійному контакті з комуністами і не координуємо з ними свої дії", - передає слова Тігіпка кореспондент УП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News