Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Касети Мельниченка тепер доступні кожному. Усього за 150 баксів

Четвер, 26 квітня 2001, 11:26
Американці поставили "касетну справу" на потік. Тепер кожний бажаючий може ознайомитися з матами і своєрідною манерою президентської мови Кучми, так званим суржиком. Касетами Мельниченка зацікавилися вчені.

На сайті Центру міжнародних відносин Гарвардського університету будь-який бажаючий може ознайомитися із записами з кабінету президента Кучми.

В університеті створений спеціальний проект з вивчення касет колишнього майора охорони. "Враховуючи важливість цих записів для вивчення української політики, учасники проекту вважають, що записи мають бути доступні для всіх студентів без виключення і затримки", говориться на сайті університету.

Для обговорення і вивчення записів у найближчі дні будуть організовані дискусії з кожного з епізодів. "Наша головна мета - зробити транскрипцію і переклад для кожної із записів, де будуть ідентифіковані все ті, хто говорить, а також забезпечити записи описом контексту і змісту".

Центр Девіса Russian Studies вже виділив тисячу доларів на початок розшифровки записів, які також будуть розміщуватися на цьому сайті.

Університет отримав записи з Міжнародного інституту преси у відповідь на запит відразу після того, як цей інститут провів експертизу. Диски були куплені за $150 ($140 за перезапис 4 CD-ROM, $10 за пересилку) одним з вчених, що працює в цьому проекті.

Всі записи без редагування, за винятком чотирьох, які не вдалося відкрити, розміщені на сайті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування