Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Початок кінця для Кучми – в п'ятницю, 27 квітня

Четвер, 26 квітня 2001, 18:32
Юлія Тимошенко, яка в останній тиждень затихла після активної атаки в пресі, в четвер проголосила дату мобілізації – з цієї п'ятниці починається "робота щодо організації і проведення референдуму з питання відставки президента Кучми".

У п'ятницю об 11:00 по всім доступним ЗМІ буде оголошено про початок цієї роботи, а о 12:30 почнеться перше засідання штабу референдуму, пообіцяла Тимошенко. За її словами, "кожний громадянин України зможе не тільки проголосувати, але і взяти посильну участь в організації і проведенні референдуму".

Так, найближчим часом, повідомила вона, по всій країні будуть поширені відомості про можливість кожного прийти до місця проведення референдуму і проголосувати згідно зі своїми переконаннями. Також будуть проглошені трудові підряди зі збору підписів, охорони урн для голосування та організації місць голосування.

Тимошенко повідомила, що в даний момент формується єдина телефонна система, з допомогою якою будь-яка людина зможе отримати інструкції щодо участі в організації референдуму.

На її думку, референдум є "єдиною мирною і конституційною можливістю для народу сказати нинішньому президенту України "ні", якої у нього не було на виборах".

Вона повідомила, що вже понад 50 громадських і політичних організацій ухвалили рішення брати участь в роботі з проведення референдуму.

Про все це Тимошенко заявила на засіданні ради голів членських організацій Незалежної профспілки гірників України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування