Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мін'юст України просить Швейцарію пошукати рахунки Мельниченка

Четвер, 26 квітня 2001, 19:04
Міністерство юстиції України прислухалося до інформації, поширеної в нещодавніх "7 днях" Долганова, де повідомлялося про те, що неначе б то в Швейцарії на ім'я Мельниченка відкрито рахунок, на який невідомі спонсори перевели мільйон доларів. Раніше ці дані, обнародувані "АиФ-Новости", благополучно перекочували з російського інтернету в український.

Тепер ось Міністерство юстиції України вирішило звернутися до Федерального департаменту юстиції і поліції Швейцарії з проханням сприяти українським правоохоронним органам. Поклопотати перед органами альпійської республіки українські колеги вирішили заради отримання "у встановленому порядку необхідної інформації з розслідування кримінальної справи проти офіцера охорони Миколи Мельниченка в частині наявності депозитних рахунків на його ім'я".

Відповідне прохання відправлене 25 квітня.

"Така допомога буде сприяти всебічному розслідуванню кримінальної справи і встановленню істини", - говориться в повідомленні Мін'юсту.

P.S. Романтичної пудри цій історії додає факт шлюбу міністра юстиції Сюзанни Станик і ведучого "7 днів" Вадима Долганова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування