Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи рвуться до влади

Четвер, 26 квітня 2001, 19:39
Фракція комуністів, що доклала руки до відставки Ющенка, готова назвати свого кандидата на посаду прем'єр-міністра. Щоправда, лідер КПУ Петро Симоненко відмовився назвати прізвище конкретної людини, а тільки зазначив, що ця людина "дуже добре знає сучасні економічні умови, фінансову ситуацію, банківську сферу, знає, які першочергові проблеми треба вирішувати і як захистити економіку України".

"Ми готові запросити (для формування Кабінету міністрів) і представників інших політичних партій, які вже зарекомендували себе як зважені політики, професіонали, які працюють в ім'я українського народу", - сказав Симоненко після звільнення Ющенка руками парламенту.

У Симоненко є також пояснення альянсу комуністів і "олігархічних" фракцій – це "усвідомлення критичної ситуації в Україні і необхідність прийняття радикальних рішень". "Це щонайбільше. У гіршому випадку – вони підтримали нашу пропозицію, щоб скористатися своїм правом впливати на президента для рішення вузьких політичних інтересів", - раптом запідозрив Симоненко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування