Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко довіряє тільки Кучмі

П'ятниця, 27 квітня 2001, 00:27
Наталія Вітренко, лідер Прогресивної соцпартії України, переконана, що у нинішній ситуації відповідальність і керівництво урядом повинен взяти на себе президент Кучма.

Вітренко прогнозує "затяжну" урядову кризу в Україні. "Я не бачу компромісної фігури, яка могла б об'єднати парламент", - говорить вона.

Лідер ПСПУ вважає, що "оптимальним варіантом" на кандидатуру прем'єра могла б бути людина, яка "об'єднала б парламент під інший хід реформ". "Я побоююся, що парламент не зможе усвідомити необхідність такого радикального кроку".

Висловлявання недовіри уряду Вітренко назвала "знаковою подією". "Незважаючи на величезний тиск, позиції фракцій залишилися незмінними, оскільки вони відчули образ загального ворога", - сказала вона. Цим загальним ворогом Вітренко назвала "націоналізм". "Це зараз проходить за підтримки США, які потурають таким політикам", - підкреслила вона.

"Політика націоналізму, раболіпства, обслуговування США не знайшла підтримку в Україні. Україна має шанс сформувати майбутній парламент, уряд, змінити президента на тих людей, які будуть захищати Україну", - говорить Вітренко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування