Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готова подолати амбіції заради Ющенка

Субота, 12 травня 2001, 14:20
Своє майбутнє екс-віце-прем'єр Юлія Тимошенко бачить в політичній сфері, яке вона має намір будувати на співпраці з Ющенком. При цьому в інтерв'ю "Російській газеті" (орган уряду Росії) вона не заперечувала проблеми амбіцій, які можуть виникнути в майбутньому. "Ющенко нас публічно підтримал і підкреслив, що залишається в політиці. З його допомогою можна підняти українську економіку на гідний рівень і очистити її від корупціонерів. Багато хто вважає, що нашій роботі перешкодять амбіції. Все ж він колишній прем'єр, а я – колишній віце-прем'єр. Але це переборне. Для мене це взагалі не проблема. Я поки не бачу себе другою людиною при Ющенку. Я просто керую штабом з проведення референдуму, на який виноситься одне питання: чи мусить президент України зараз скласти свої повноваження?"

Тимошенко також повідомила, що "вже зараз Верховний суд України назвав безпідставним обвинувачення в тому, що я давала хабарі екс-прем'єру Павлу Лазаренку". "Знята і російська частина претензій, в тому числі і відносно історії з розкраданням "Єдиними енергетичними системами України", якими я один час керувала, грошей з рахунків Міноборони РФ. Нещодавно зі мною зустрілися представники російської прокуратури і повідомили, що справа відносно мене закривається. Незабаром я отримаю офіційні документи, підтверджуючі це. Хоч обвинувачення проти мене розсипаються, я перебуваю під постійним спостереженням правоохоронців. Мій будинок фактично оточений".

Торкаючись теми подальших кроків в ролі опозиціонера, Тимошенко заявила, що "ми настроєні не стільки на вуличні акції, скільки на серйозні кроки". "Батьківщина" має на цих виборах гідні шанси. Ми їх використовуємо. Ходили чутки про те, неначе я маю намір поїхати за кордон. Цього не буде. Не можу керувати партійною роботою з-за кордону – я ж не Ілліч. Я остаточно пішла в політику і повертатися звідти не збираюся".

"Російська газета"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування