Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олександр Волков впевнений, що без консультацій з лівими затвердити нового прем'єра не вдасться

Понеділок, 14 травня 2001, 12:53
Без консультацій з лівими фракціями не вдасться затвердити нового прем'єр-міністра, впевнений лідер фракції "Демократичний союз" Олександр Волоков. Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів, по закінченні погоджувальної ради фракцій та груп парламенту, передає кореспондент УП.

Волков зазначив, що спочатку відбудуться консультації з фракціями більшості, потім "з тими, які в нас начебто в опозиції, а потім з лівими". "Я розумію, що без лівих нічого не буде. Треба консультуватися з ними", - заявив народний депутат.

В той же час Волков запевнив журналістів, що з його фракцією "це питання (щодо кандидатури прем'єра – УП) ніхто не обговорював і ніхто ще не консультувався". Він вважає, що термін, який назвав президент (призначити прем'єра до кінця травня), реальний. "Країна не може жити без уряду, а уряд, який виконує обов'язки, він же не бере повної відповідальності на себе", - сказав Волков.

Однак, відповідаючи на питання журналістів, лідер фракції сказав, що "не виключає варіант "в.о.", але виключає варіант в.о. Ющенко". Коментуючи інформацію про те, що Ющенку буде запропонована інша посада в новому уряді Олександр Волков назвав це "безглуздям" та "дурницею для самого Ющенка".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: