Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Редакція аналітичних програм іде з УТ-1. Долганов здивований аморальністю

Понеділок, 14 травня 2001, 17:15
Редакція аналітичних програм творчого виробничого об'єднання "УТН" Національної телерадіокомпанії України у повному складі йде з каналу, оскільки вважає його керівництво "аморальним".

Про це заявив завідувач редакцією Олесь Ковальчук. У складі редакції також - спеціальний кореспондент Ірина Король.

Ковальчук нагадав, що він вже оприлюднив своє бачення ситуації на УТ-1. Зокрема, він вважає, що програма "Сім днів" в нинішньому форматі і якості не має права на існування.

"Після моєї критики редакцію була видворено з приміщення, нам закрили доступ до комп'ютерної мережі НТКУ, у нас немає нормального телефонного зв'язку і фактично вже немає редакції", - повідомив на прес-конференції Ковальчук.

За його словами, керівництво НТКУ створює навколо нього вакуум, намагаючись настроїти проти нього колектив, називаючи його зрадником і звинувачуючи в "синдромі Мельниченка". Тому Ковальчук разом зі своєю редакцією вирішив піти з УТ-1 з тим, щоб реалізовувати свої проекти на інших каналах.

"Я вважаю, що тільки усунувши від керівництва Першим Національним таку людину як Вадим Долганов, можна говорити про якесь оздоровлення на УТ-1 ", - вважає Олесь Ковальчук.

Свою відповідь Вадим Долганов оприлюнив через кілька годин. Керівник НТКУ заявив, що його дивує "аморальність цієї людини", якої він в свій час призначив керувати редакцією програми "Сім днів".

"Ця людина не самостійна. Я знаю, хто за ним стоїть, які сили і які люди", - заявив Долганов. Конкретні імена він назвати відмовився, заявивши: "Настане час, я їх назву". "Я не хочу робити рекламу ані цій людині, ані тим людям, які стоять за ним".

Долганов відкинув обвинувачення Ковальчука в упередженому ставленні, і при цьому зазначив, що редакції аналітичних програм "поки немає". "Я йому дав доручення створити цю редакцію і запропонувати концепції програм. У наказі записано, що буквально завтра він мусить докладати на директораті: "Підготувати і внести на розгляд директората телекомпанії концепцію нових аналітичних програм, які б висвітлювали демократичні процеси в Україні, реформування в економічній, політичній і соціальних сферах нашої країни". Подивимося. Він покаже, хоч я просто упевнений, що він не здатний. І те, що в професійному плані він виявився нездібний, і дало можливість йому грати таку брудну політичну гру. Не його гру".

Також Долганов назвав брехнею твердження Ковальчука про те, що йому не дають працювати. "Йому давали і дають працювати", - підкреслив він.


Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
Усі новини...