Кучмі назвали вбивць Гонгадзе?

Вівторок, 15 травня 2001, 10:12
Слідство "практично вийшло" на вбивць Георгія Гонгадзе. Так вважає Кучма, який в черговий раз зробив сенсаційне зізнання на російському телебаченні.

У понеділок увечері Кучма з'явився в програмі телекомпанія ВІД "Здєсь і сєйчас", яка виходить на каналі ОРТ. "Гарант", згідно з повідомленням ІнтерфаксУкраїна, заявив, що, за інформацією, яка є у нього, слідство "практично вийшло" на вбивць Георгія Гонгадзе.

"Наскільки у мене є інформація, на вбивць практично вийшли", - дослівно заявив він. (З передачі не стало відомо, чи володіє Кучма якоюсь новою інформацією, або ж в його інтерпретації так звучать вже давно оприлюднені Баганцом дані про два мертві кримінальні авторитети, "які вивозили журналіста-грузина в ліс вибивати борги".)

Кучма також сказав, що розцінює це вбивство "і як політичне". "Я не повинен виключати жодної версії", - додав він. При цьому у властивому йому стилі суперечити через слово самому собі, Кучма додав, що в журналістських колах Гонгадзе "відомий не був як який-небудь опозиціонер влади". Однак питання про те, чи не знаходяться ці самі журналістські кола, наприклад, в Росії, "гаранту" не було.

Серед іншого Кучма ще поділився своїми спостереженнями у справі Гонгадзе. "Багато що не клеїться", це – "справа тонка, педантична".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...