Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах - перший претендент

Вівторок, 22 травня 2001, 13:40
Кучма пропонує Анатолія Кінаха на посаду прем'єра. Прізвище колишнього першого віце-прем'єра в кабінеті Пустовойтенка і віце-прем'єра з промислової політики в уряді Марчука президент назвав у Каневі.

Як завжди, як і чекали депутати, президент робить серйозні заяви за межами Києва.

Кучма сказав, що подасть кандидатуру Кінаха у вівторок: "Я сьогодні подам цю кандидатуру". Про це він заявив в інтерв'ю журналістам в селі Яснозірье Черкаської області.

Шанси проходження Кінаха через парламент Кучма спрогнозувати було складно, зазначивши при цьому, що цей процес покаже конструктивність парламенту. "Ми ще раз подивимося, хто є хто: або депутати зліва і праворуч думають про інтереси України і людей, або чіпляються за свої кланові інтереси".

При цьому Кучма зазначив, що "всі розуміють, що уряд необхідний Україні, не президенту, парламенту, а Україні загалом ". Він також заявив, що "такого б не було, якби депутати імплементували рішення (квітневого 2000 року) референдуму".

Він зазначив, що голосування щодо кандидатури Кінаха "покаже, що депутати були неправі в тому, що проігнорували результати всеукраїнського референдуму". "Хочу, щоб люди побачили, що у нас незавершена політична система", - підкреслив Кучма.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування