Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков вважає Ющенка і центристську коаліцію Плюща несумісними

Вівторок, 29 травня 2001, 19:45
"Не може Віктор Ющенко очолити центристську коаліцію" у конфігурації запропонованій Іваном Плющем, вважає лідер партії "Демократичний союз" Олександр Волков. Так народний депутат оцінює заяву спікера Плюща про те, що стовпами нової коаліції стануть партії НДП, "Регіони України" та Аграрна партія.

"Він (Ющенко – УП) не може піти туди куди його підштовхують. Він не може відійти від правих, - сказав Волков в інтерв'ю журналістам на прес-коктейлі у вівторок. Взагалі Волков песимістично оцінює політичне майбутнє Ющенка: "Він міг би очолити правих, а він і того не хоче. Йому треба полікувати ... хребта".

Як повідомлялося, Віктор Ющенко веде консультації з різними фракціями про створення широкої політичної коаліції. Вже кілька місяців у середовищі політиків обговорюється можливість створення правого блоку (УНР, НРУ, ПРП, КУН та інші) на чолі з Ющенком. Останні тижні Ющенко проводив консультації також з спікером парламенту Іваном Плющем. Голова парламенту проінформував про хід консультацій президента. На думку Плюща, основу такого блоку повинні скласти Народно-демократична партія, Аграрна партія і Партія регіонів України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...