Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РОБОТУ ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙСУДУ ПЕРЕВІРЯТЬ "НЕВІДКЛАДНО"

Середа, 30 травня 2001, 20:44
Президія Ради суддів України ухвалила рішення доручити Київському міському суду і міському управлінню юстиції "невідкладно" провести повторну комплексну перевірку діяльності Печерського райсуду і за результатами вжити відповідні заходів.

Про підсумки перевірки Рада суддів буде поінформована на черговому засіданні, повідомили агентству Інтерфакс-Україна в прес-службі Верховного суду України.

Президія Ради суддів в середу заслухала інформацію про обшук, проведений в приміщенні Печерського райсуду Києва і про порушення карної справи щодо Миколи Замковенко.

На засіданні говорилося про неприпустимість втручання у здійснення правосуддя, впливу на суд і суддів будь-якими методами, вияви неповаги, збору, зберігання і поширення інформації з метою протидіяти незалежності і недоторканості суддів, підкреслили в прес-службі.

Порушення карної справи, однією зі сторін в процесі якого є прокуратура, за допущені суддею процесуальні порушення підміняє встановлений законодавством порядок перевірки судових рішень.

Разом з тим, зазначили члени президії, випадки несумлінного відношення суддів і працівників суду до виконання своїх посадових обов'язків не тільки перешкоджають судочинству, але і стають перешкодою зміцненню переконаності громадян в можливості надійного судового захисту своїх прав і свобод.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування