Пустовойтенко буде поєднувати міністерський портфель з лідерством в НДП

Понеділок, 11 червня 2001, 16:34
Валерій Пустовойтенко не збирається залишати посаду голови Народно-демократичної партії в зв'язку з призначенням на пост міністра транспорту України. "Ні партії, ні її керівництва я не залишу", - заявив він у понеділок.

Пустовойтенко повідомив, що НДП буде продовжувати роботу по створенню політичного блоку з рядом партій. "Ми вже підписали декларації про співпрацю з 12 партіями. Сподіваюся, що зможемо підписати і з партією "Трудова Україна", і з Аграрною партією".

Він також зазначив, що 18 червня у Києві відбудеться Форум демократичних сил за участю президента Кучми. "Метою Форуму є створення могутнього політичного блоку партій, громадських організацій демократичної спрямованості і координаційної ради по створенню майбутнього виборчого блоку".

На питання, чи обговорювалося питання про подальше працевлаштування колишнього міністра транспорту, члена політради НДП Леоніда Костюченка, Пустовойтенко відповів: "Я вважаю, що його досвід і професіоналізм гріх не використати в роботі Міністерства транспорту. Думаю, він і надалі повинен тут працювати".

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування