Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Однією проющенківською фракцією стане більше

Вівторок, 12 червня 2001, 14:56
Наступного тижня в структурі парламенту з'явиться п'ятнадцяте об'єднання депутатів, яке буде називатися фракцією Аграрної партії України. Зі слів "виключеної" у вівторок з "Демсоюзу" Катерини Ващук, для створення нової фракції є необхідна кількість депутатів. За її словами, в нову фракцію збираються увійти 9 представників Аграрної партії, а також ряд депутатів, які пройшли в парламент по сільських мажоритарних округах і симпатизують аграріям, передає Інтерфакс-Україна.

Катерина Ващук також внесла ясність в питання вигнання з "Демсоюзу": "Мене ніхто не виключав. Це, ймовірно, рішення керівництва [фракції]. Я написала заяву і вийшла сама, а вже після цього почався шум".

Зі слів Ващук, свою заяву про вихід з фракції вона подала спікеру Івану Плющу ще минулого тижня, а у вівторок прийшла повідомити про це фракцію і подякувати їй за співпрацю.

"Після цього почався скандал, демарш. Чомусь дуже хворобливо [був сприйнятий] вихід Ващук, - сказала депутат. - У мене таке враження, що емоції чоловіків перемогли здоровий глузд. У жінок нерви міцніші, я спокійно будую фракцію Агарної партії".

Читайте також:

Волков провів операцію "Ващук-антитерор"
Волков виключив зі складу фракції "Демсоюзу" члена Аграрної партії Катерину Ващук за систематичне невиконання рішень фракції. Між іншим, вона не підтримала резолюцію про недовіру Ющенку. Політолог Полохало думає, що Ващук іде у коаліцію "під Ющенка".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування