Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податківці вирішили позапланово перевірити офіс Головатого

Середа, 13 червня 2001, 17:56
Провести позапланову перевірку Української правничої фундації, яку очолює депутат-опозиціонер Сергій Головатий, спробували 13 червня представники відділу податкової міліції Державної податкової інспекції в Старокиївському районі Києва.

Два податківці, які у середу вдень прийшли до офісу УПФ, відмовились зазначити обставини, за якими проводиться саме ця позапланова перевірка та підстави для здійснення такої перевірки (як того вимагає Указ Президента України від 23.07.98 № 817/98, Закони України "Про Державну податкову службу в Україні", "Про міліцію", "Про систему оподаткування", "Про благодійництво та благодійні організації", "Про оперативно-розшукову діяльність").

У кінцевому підсумку вони відмовилися розписатися у журналі реєстрації перевірок, оформленного згідно з наказом Державного комітету України з питань розвитку підприємництва. Не отримавши дозволу на перевірку, податківці пообіцяли прийти в четвер. З представниками міліції спілкувався особисто Головатий. Він, кваліфікувавши такі дії "як протиправні", вирішив звернути увагу керівництва податкової інспекції "на неприпустимість таких дій їхніх представників".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...