СДПУ(О) отримала посаду першого заступника губернатора Закарпаття

Субота, 16 червня 2001, 20:45
Новий губернатор Закарпаття Геннадій Москаль призначив своїм першим заступником активіста СДПУ(О) І.М.Різака. Про це повідомляє в своєму останньому числі видання об'єднаних соціал-демократів "Наша газета +".

І.М.Різак є членом політбюро СДПУ(О), секретарем обласного комітету партії. "Наша взяла", - так називається замітка у партійній газеті, яка завершується словами "в СДПУ (О) не сумніваються: соціал-демократи наведуть порядок у краї".

УП

Читайте також:

СДПУ(о) не програє. Тільки відступає
Призначення Геннадія Москаля главою Закарпатської області окремі "шанувальники" СДПУ(О) сприйняли з полегшенням. Не дивлячись на те, що Балогу, давнього противника партії Медведчука, прибрали, здавалося, що президент ухвалив єдине правильне в даній ситуації рішення, призначивши нейтральну людину. Однак СДПУ(О) так просто позиції не здає.

Генерал-губернатор і премія олігархам. Балогу зняли заслужено, вважає Медведчук
Зміна влади на Закарпатті поки що стала найгучнішим кадровим переділом у зв'язку зі зміною уряду, що може поставити жирний знак питання на іміджі "незаангажованого" Кінаха. У суботу стало відомо, що на зміну Віктору Балозі, який був в теплих стосунках з Ющенком, і одна згадка прізвища якого викликала алергію у керівництва СДПУ(о), прийшов силовик – людина Кучми -Геннадій Москаль.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування