Єхануров буде поруч з Кучмою

Вівторок, 19 червня 2001, 18:30
Кучма працевлаштував Юрія Єханурова. Перший віце-прем'єр в уряді Ющенка знову буде першим – першим заступником глави адміністрації президента.

Посада Єханурова звучить так: перший заступник глави адміністрації президента України – начальник головного управління з організаційно-кадрової роботи і взаємодії з регіонами. Це визначено указом Кучми, повідомив у вівторок агентству Інтерфакс-Україна прес-секретар глави держави Олександр Мартиненко.

Іншим указом з посади "просто" заступника глави адміністрації президента звільнено Олександра Яковенка – "в зв'язку з переходом на іншу роботу".

У глави адміністрації президента Володимира Литвина буде 2 перших заступники – Єхануров і Олег Дьомін, що займає в цей час дану посаду, повідомив Мартиненко.

У команді Ющенка Єханурова прийнято було вважати "робочою конячкою", яка тягнула солідний обсяг роботи: приватизацію, адміністративну реформу, зв'язки з міжнародними фінансовими організаціями. Коли Кучму в поїздці повинен був супроводжувати заступник глави уряду з ПЕК, то замість Тимошенко компанію "гаранту" складав той же Єхануров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування