Україна і Росія переходять до спільного управління рейдами Севастополя

Середа, 20 червня 2001, 16:48
Україна і Росія переходять до спільного управління внутрішнім і зовнішнім рейдами Севастополя. Така домовленість досягнута в ході переговорів міністрів оборони України і Росії Олександра Кузьмука і Сергія Іванова в Севастополі, що відбулися у четвер. Зі слів Іванова, спільне управління рейдом вводиться з 1 липня, а з 20 липня почнуться практичні заходи.

Російський міністр оборони також повідомив, що після зустрічі усунена більшість розбіжностей і на нинішній зустрічі узгоджено багато конкретних заходів щодо домовленостей по Чорноморскому флоту. Також були обговорені основні напрями угоди про переозброєння російського Чорноморського флоту.

У ході робочої зустрічі проблема ПРО детально не обговорювалися, повідомив Іванов. Він підкреслив, що Україна та Росія з даного питання не мають принципових розбіжностей, і він не бачить "ніяких проблем у взаємодії в цій сфері".

Переговори міністрів оборони проходили в Севастополі в санаторії "Крим" за зачиненими дверима. За наполяганням української делегації була навіть відмінена традиційна протокольна зйомка початку зустрічі.

РІА "Новости"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування