МВФ назвав Україні свої макроекономічні умови

Середа, 20 червня 2001, 21:18
Обговорити ключові заходи, виконання яких найближчим часом є умовами фінансування з боку МВФ, запропонував керівник місії МВФ в Україні Джуліан Беренгаут українському прем'єру Кінаху.

Про це він заявив у середу ввечері у Києві під час зустрічі з керівництвом українського уряду і Нацбанку по закінченні візиту місії. Як зазначив Беренгаут, ці заходи стосуються виконання бюджету на 2001 рік, бюджетної пропозиції на 2002 рік, а також урегулювання ситуації навколо банку "Україна" і лібералізації режиму зовнішньої торгівлі України.

За підсумками переговорів місії МВФ з рядом міністерств, відомств і НБУ "викристалізовується згода щодо кількісних параметрів макроекономічної бази", а також кількісних і цільових показників розвитку української економіки до кінця 2001 року, заявив Беренгаут. Крім того, додав він, існує "загальна згода за змістом структурної політики на цей період".

Беренгаут також повідомив, що 18 червня місія МВФ передала на розгляд українській стороні проект меморандуму про економічну політику з детальними розрахунками по макроекономічній базі.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

МВФ не знає, коли дасть гроші Україні

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування