Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уряд ще не знає, чи піде на умови МВФ

Понеділок, 25 червня 2001, 19:24
Новий віце-прем'єр з питань економіки Василь Роговий поки що не знає, чи піде уряд на секвестр бюджету, як того фактично вимагає МВФ: "Все залежить від того, як ми будемо виконувати бюджет. Поки що ми його виконуємо успішно. Поки успішно виконується бюджет – доти не буде [обговорюватися] питання про секвестр. Це буде недостовірний сигнал", - сказав Роговий в інтерв'ю журналістам у понеділок. На своїй попередній посаді міністра економіки Роговий поміж іншим займався переговорами з МВФ.

В свою чергу міністр фінансів Ігор Мітюков в інтерв'ю УП сказав, що, на його думку, "поки немає підстав говорити, що бюджет [на 2001 рік] не буде виконано". Мітюков також сказав, що "за півроку, думаю, бюджет буде виконано". "Давайте почекаємо", - зазначив він.

УП

Читайте також:

МВФ тисне на Україну. Україна - на США
Україна не згодна з додатковими умовами МВФ для поновлення кредитування. Вони "дуже обтяжливі", сказав в п'ятницю журналістам заступник міністра фінансів Петро Германчук. Тим часом у Вашингтоні напряму до США – головного акціонера МВФ – звернулася українська делегація на чолі з Володимиром Литвином, який спробував розтопити серця американців.

Обговорювати українське питання в МВФ будуть не раніше осені
Засідання ради директорів МВФ з питання поновлення кредитування України за програмою розширеного фінансування (EFF) орієнтовно відбудеться не раніше вересня. Про це повідомив прем'єр-міністр України Анатолій Кінах в п'ятницю на прес-конференції в Луганську.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування