Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Портрет нового уряду

Вівторок, 26 червня 2001, 13:09
У новому уряді Анатолія Кінаха як мінімум сім членів політичних партій, три народних депутати. Наймолодший – Олег Дубина, найстарший – Василь Дурдинець.

Депутатами є сам прем'єр, віце-прем'єр з гуманітарних питань Володимир Семіноженко, а також міністр екології і природних ресурсів Сергій Курикін.

Як вдалося дізнатися агентству Інтерфакс-Україна, опитавши членів нового уряду і працівників їх апарату, принаймні сім вищих чиновників є членами якоїсь з політичних партій.

Найбільше представників в уряді має СДПУ(О) - віце-прем'єр з економічної політики Василь Роговий, а також міністр освіти і науки Василь Кремінь.

По одному представнику мають Партія промисловців і підприємців України - Анатолій Кінах, Партія регіонів України - Володимир Семіноженко, Аграрна партія України - міністр аграрної політики Іван Кириленко, Народно-демократична партія - міністр транспорту Валерій Пустовойтенко, Партія зелених - Сергій Курикін.

Журналістам не вдалося з'ясувати, чи є членом якої-небудь політичної партії міністр охорони здоров'я Віталій Москаленко, оскільки він не дав прямої відповіді на це питання.

Найбільший міністерський стаж в уряді має міністр оборони України Олександр Кузьмук, він працює в урядових структурах з 11 липня 1996 року. Наймолодшим членом нинішнього уряду є перший віце-прем'єр Олег Дубина, якому 42 роки (20 березня 1959 року).

Найстаршим міністром є міністр з надзвичайних ситуацій Василь Дурдинець, якому у вересні нинішнього року виповнюється 64 роки (дата народження - 27 вересня 1937 року).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування