Створено ще один блок

Середа, 11 липня 2001, 16:05
11 липня був створений новий Всеукраїнський блок "Народна солідарність – за соціальну справедливість". Угоду про створення блоку підписали керівник партії "Солідарність" Петро Порошенко, голова Федерації профспілок України Олександр Стоян, Голова Союзу організацій інвалідів України Рябченко, Голова ради Організації ветеранів України Герасимов, Президент Всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль України" Андреєв, Голова Української Спілки ветеранів Афганістану Червонописький.

Головна мета "Народної солідарності" – захист соціально-економічних прав та інтересів громадян України, забезпечення стабільної та ефективної системи влади, викорінення бюрократизму та корупції тощо.За повідомленням УНІАН, своєї цілі вони збираються досягти, зокрема, шляхом вдосконалення законодавства в співпраці з політичними партіями, представленими в парламенті.

Народний депутат України Порошенко, коментуючи цю подію, зауважив: "ми вимагаємо суттєво більшої соціальної спрямованості державного бюджету на 2002 рік і впевнені, що для цього є всі економічні підстави – варто лише захотіти реально, а не на папері вирішувати фінансові проблеми соціально незахищених верств суспільства".

Хоча і блок не є політичним, але під час наступних виборів до ВР він "підтримає ті політичні партії, які реально захищатимуть інтереси громадян, утворить з ними єдиний виборчий блок з обов’язковим включенням до його виборчих списків представників блоку "Народна солідарність - за соціальну справедливість".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...