Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-прем'єр став членом Аграрної партії

Середа, 11 липня 2001, 20:27
Тепер в уряді Анатолія Кінаха нараховується, принаймні, вісім членів політичних партій. У середу віце-прем'єр України Леонід Козаченко вступив до Аграрної партії. Партквиток новому члену вручив на засіданні політради партії її лідер Михайло Гладій.

На цьому ж засіданні віце-прем'єр був введений до складу політради і політвиконкому АПУ. Як заявив Леонід Козаченко, його вступ саме до аграріїв не є випадковим: "Курс, обраний партією - мені близький. Це мій курс".

Віце-прем'єр зазначив, що "постійно стежив за політичною діяльністю різних партій, зокрема, тих, які працюють з сільським електоратом".

Він назвав програму АПУ і її практичні дії "найбільш діловими і результативними, оскільки жодна з партій не взяла на себе політичної відповідальності за реформи в аграрному секторі, а АПУ це зробила". З його слів, "бути членом такої партії - престижно".

"Тепер мій партійний обов'язок - підтримувати позицію партії на державному рівні", - заявив Козаченко.

Більше за інших представників в уряді має СДПУ(О) - віце-прем'єр з економічної політики Василь Роговий, міністр освіти та науки Василь Кремінь, а також Аграрна партія України - міністр аграрної політики Іван Кириленко і Леонід Козаченко.

По одному представнику мають Партія промисловців і підприємців України – Анатолій Кінах, Партія регіонів України - віце-прем'єр Володимир Семіноженко, Народно-демократична партія - міністр транспорту Валерій Пустовойтенко, Партія зелених - міністр екології і природних ресурсів Сергій Курикін.

У цей час в уряді нараховується 21 міністерський портфель.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...