Марчук поїхав до Слов'янська

П'ятниця, 13 липня 2001, 11:48
Справу вбивства тележурналіста Ігоря Александрова перебирає під свій контроль секретар Ради національної безпеки та оборони Євген Марчук, який за дорученням президента прибуває в п'ятницю на місце трагедії - місто Слов'янськ, Донецької області.

Серед версій вбивства Ігоря Александрова першою розглядається така, що пов'язана з його професійною діяльністю, повідомляє ВВС.

Тим часом прокурор Донецької області, Віктор Пшонка, заявив, що на сьогодні "слідству невідомі ані замовники, ані виконавці вбивства."

Він також заперечив твердження президента Леоніда Кучми про те, що Донецьку прокуратуру та міліцію відсторонено від ведення слідства, а справу передано до Генпрокуратури. "Ніхто нікого не відстороняв," - сказав Віктор Пшонка.

До Донецької області, однак, приїхали представники МВС та Генпрокуратури для, як сказав Пшонка, "надання професійної та практичної допомоги."

Розглядається декілька версій вбивства, сказав прокурор: окрім першої, пов'язаної з професійною діяльністю Александрова, слідство розгляне також можливі мотиви помсти та хуліганства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування