Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суркіс вступає у дискусію з Ахметовим

П'ятниця, 13 липня 2001, 12:09
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс пообіцяв в інтерв'ю українській службі Бі-Бі-Сі, що найближчим часом буде проведена зустріч президентів клубів вищої та першої ліги українського футболу для обговорення проблеми боротьби з корупцією серед арбітрів, які обслуговують матчі національної першості.

Раніше в інтерв'ю Бі-Бі-Сі Ренат Ахметов, президент "Шахтаря", стверджував, що Суркіс, обіймаючи одночасно посаду президента Федерації футболу та почесного президента клубу "Динамо Київ", гальмує можливості рівних умов для змагання українських клубів.

Ахметов заявив, що на чолі Федерації футболу України має стояти "незалежна людина, а не власник одного з футбольних клубів". Президент "Шахтаря" сказав: "Судді, підпорядковуючись федерації, будуть намагатися зробити приємне Григорію Суркісу, навіть не бажаючи цього".

Суркіс заявив Бі-Бі-Сі, що перебуваючи на посаді президента Федерації, він жодним чином не лобіював інтереси київського "Динамо".

Особливо гострими розмови про суперечливі рішення арбітрів стали наприкінці минулого чемпіонату України, коли його лідери, київське "Динамо" та донецький "Шахтар", почали звинувачувати одне одного в тиску на арбітрів, а висловлювання деяких вищих керівників "Шахтаря" лунали як обвинувачення на адресу суддів, які ніби-то позбавили їх золотих медалей.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування