МВС заявляє про претензії до донецької міліції після вбивства Александрова

П'ятниця, 13 липня 2001, 17:49
Заступник міністра внутрішніх справ України генерал Володимир Мельников заявив, що має претензії до роботи міліції у Донецькій області. У п'ятницю заступник міністра також підтвердив, що вивчаються звинувачення про корумпованість місцевої міліції, які пролунали у програмах загиблого журналіста Ігоря Александрова.

Генерал Мельников, який перебуває у регіоні у зв'язку з перевіркою роботи міліції, ще до інциденту стверджував, що незадоволений рівнем розкриття важких злочинів та роботою донецьких правоохоронців взагалі.

У п'ятницю Мельников повідомив журналістам, що слідчі вже з'ясували обставини вбивства журналіста Александрова. Він також сказав, що слідчі вже визначили підозрюваних замовників та виконавців злочину.

Цього тижня президент Кучма говорив, що місцева міліція, яка зазнавала критики у програмах загиблого журналіста, буде усунена від керівництва розслідуванням.
Проте вчора прокурор Донецької області Віктор Пшонка заявив, що слідчі групи складають і очолюють представники місцевої міліції.

Верховна Рада у п'ятницю проголосувала за те, щоб тимчасова парламентська комісія, яка опікується справою Георгія Гонгадзе, також працювала зі справою Ігоря Александрова.

Українська служба Бі-Бі-Сі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News