Плани СБУ щодо реєстрації користувачів інтернет нереальні, вважає Держкомзв'язку

Понеділок, 16 липня 2001, 11:47
"Технічно неможливим" вважає намір СБУ ввести реєстрацію користувачів інтернету голова Держкомітету зв'язку та інформатизації Олег Шевчук.

"На жаль, це не можливо ані з технічного, а ні з технологічного боку. Це ідея, яку неможливо реалізувати", - сказав Шевчук у понеділок в Києві після презентації інтернет-проекту Партії зелених.

За словами Шевчука, "можна зареєструвати комп'ютери і модеми, але не користувачів". Система не зможе відслідкувати відвідувачів мережі з інтернет-кафе, навів приклад голова Держкомітету.

Світ не знає випадків запровадження реєстрації користувачів інтернету, також зазначив Шевчук.

У понеділок Шевчук, який є заступником голови Партії зелених, презентував акцію "Зелений інтернет". Проект передбачає безплатне підключення до мережі з виходом на сайт Партії зелених, електронну пошту та чат. Також можна через відповідну систему, розміщену на сайті, заробити бонуси та отримати доступ до всіх ресурсів інтернету.

УП

Читайте також:

СБУ ХОЧЕ ЗНАТИ ВСІХ, У КОГО Є ДОСТУП ДО ІНТЕРНЕТУ
"Ми хочемо, щоб була реєстрація всіх осіб, що входять до інтернет", - заявив шеф СБУ Володимир Радченко в суботу на брифінгу у Києві. При цьому голова Служби безпеки спростовує повідомлення ЗМІ про намір спецслужб контролювати мережу.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...