Антикучмісти ідуть в експедицію на байдарках і велосипедах

Понеділок, 16 липня 2001, 14:03
Партія "Собор" при підтримці партнерів за передвиборчим блоком "Форум національного порятунку" з 20 липня по 5 серпня проводить "просвітницько-спортивну експедицію "Соборна Україна".

Експедиція складається з трьох частин: велосипедної — від Холму до с.Заліщики, байдаркової – річкою Дністер від селища Заліщики до міста Хотин. Від Хотина до Кам'янця-Подільського – марафонський пробіг. Загальна довжина маршруту складає 1535 кілометрів, спортивна частина – 800 км.

Гаслом експедиції є "Україні – європейський вибір! Українці, будьмо європейцями!". "Європа для нас – це не просто географічне поняття. Це - високий рівень життя, це - армія без "дідівщини", це - влада, не вражена корупцією, це - народ, який сам визначає власну долю. Ще однією метою нашої експедиції стане конкретна допомога конкретним людям. Експедицію супроводжуватимуть лікарі, юристи, психологи, які впродовж усього її маршруту надаватимуть безкоштовні консультації всім, хто цього потребуватиме", - повідомляє "Собор".

Оргкомітет експедиції очолює академік НАН України, народний депутат Костянтин Ситник. До складу експедиції входять нардепи Анатолій Матвієнко, Григорій Омельченко та Анатолій Єрмак.

УП


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...