Фонд Людмили Кучми попросив "Запоріжсталь" профінансувати дітей Александрова

Понеділок, 16 липня 2001, 14:19
Рада опікунів благодійного фонду надії і добра вирішив фінансово підтримати родину загиблого журналіста Ігоря Александрова. Один із членів Фонду, металургійний комбінат "Запоріжсталь", перерахував родині Александрова кошти на навчання доньки Ганни та сина Олексія. Раду опікунів благодійного фонду надії і добра очолює дружина президента Людмила Кучма.

Фонд надії і добра отримав підтвердження про виконання доручення від представника Фонду з Донецька та голови міста Слов'янська.

Людмила Кучма також надіслала свої співчуття родині Александрова. "Біль втрати рідних завжди невимовно тяжкий і особливо тоді, коли з життя іде молода, повна сил, творчої енергії людини, справжня опора для сім'ї. Іде не у тяжкі воєнні часи, коли доводиться ціною власного життя захищати інших людей, а у мирні дні від брудної злочинної руки – за своє переконання і принципове виконання обов'язків громадянина і журналіста".

Людмила Кучма висловила віру, що відповідними органами буде зроблено все можливе для розкриття злочину, його мотивів, а винуватців суворо покарано.

Офіційний сайт Леоніда Кучми


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування